tiistai 17. marraskuuta 2009

Ja sade jatkuu

Toinen päivä sadetta. Vesi valuu rinnettä alas ja tulvii pitkin katuja. Video on kuvattu oman asunnon ikkunasta, jonka kerros on onneksi seitsemäs. Iltakävelylle ei tee nyt mieli lähteä.

4 kommenttia:

  1. Siellä on aikas kostean näköistä, onko ihan normaalia, että nyt tulvii. Ultramarinista tuntuu olevan nyt useampi henkilö niillä kulmilla palloa, kait siellä jossain aurinkokin paistelee.

    VastaaPoista
  2. Hei Riitta, sateesta huolimatta kateeksi käy, kun saat asustella siellä toisella puolen maapalloa, ainakin näin marraskuun aikaan! Ja ihanaa että teillä on siellä jo maalauspiiri pyörimässä! Kaamosterveisin...

    VastaaPoista
  3. Hei

    Nyt viikon jälkeen olisi mielenkiintoista kuulla, miten tilanne on saatu hallintaan ?
    Ovatko jo saaneet suurimmat tuhot piiloon ? Meinaan jos päättäisimme sinne suunnata lähiaikoina, vai pitäisikö odottaa, että maisemat olisivat yhtä ihanat kuin ennen ?

    VastaaPoista
  4. Hei!
    Rankkasateiden ja tulvien vaurioit alkavat olla korjatut. Barrancoilla ovat urakoineet kaivinkoneet ja rantoja on puhdistettu. Kaikki alkaa olla ennallaan, joten tänne voi kyllä hyvin tulla nauttimaan kesäisistä päivistä, n. 26 asteen aurinkoinen sää tänäänkin.
    Kiitos kommenteista!

    VastaaPoista