tiistai 14. heinäkuuta 2009

Remonttia

Reilut kymmenen viikkoa lähtöön Teneriffalle. Sitä ennen on saatava pieni pintaremontti asunnossa valmiiksi vuokralaisia varten, käytävä pari kotimaan reissua ja päätettävä mitä tehdä siirtolapuutarhamökin puolikkaalle. - Ja tietysti myös harrastettava tanssia.
Matkavalmistelutkin ovat vasta harkinnassa: mitä papereita ottaa mukaan, mitä tavaroita? Matkalaukku saa painaa 20kg ja siihen pitäisi mahtua kaikki mitä elämiseen tarvitaan. Remontin keskellä olen huomannut, kuinka paljon turhaa kasaantuu vuosien saatossa. Mutta mikä on lopulta tarpeellista ja mikä turhaa? Tarpeellista on ainakin lähteminen.

2 kommenttia:

  1. Vaikealtahan se voi tuntua, mutta ihan oikeasti ihminen voi kantaa mukanaan sen, mitä todella tarvitsee - paitsi näillä kotoisilla leveysasteilla tämä ei taida ihan toimia... Mutta on se vaan helkkarin vapauttavaa, jos eläminen sujuu sillä, että pari vaatekappaletta ja astiaa per päivä pesee ja muuten voi tehdä sitä, minkä mielekkääksi kokee. Ei pyykkivuoria, tavaroiden järjestelyä... ja kun ulkonakin voi ihan oikeasti vaan olla, eikä palella toimittaessa välttämättömiä asioita.

    VastaaPoista
  2. Oletpa rohkea tyttö, hattua nostan ja vähän olen kade; jospa itsekin joskus uskaltaisi oikeasti jättää pohjolan tuulet taakseen, vielä se on vain utopiaa...!

    VastaaPoista