sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Puerton kuvia vielä vanhalla kameralla

En olisi uskonut, mitä tämä bloggaus teettää: ostin uuden digikameran, kun vanha alkoi syömään kuvia. Aikaisemmin ajattelin, että tallennan muistot mieluummin mieleeni, enkä niin kuvaamisesta edes piitannut. Vanhasta kamerasta kuitenkin tässä vielä Puerton kuvia - sinne ajatuksetkin päivittäin lennähtävät nyt kun lähtöön on enää vajaa yhdeksän viikkoa.


Puerton kalasatamaa, taustalla näkyvän Apartamentos Toscan parvekkeelta oli hyvät näkymät sekä satamaan että merelle. Satamassa oli elämää aamusta iltamyöhään, aallot löivät rantaan rauhoittavasti, vuoroveden nousua ja laskua oli kiinnostavaa seurata. Kalastajat puhdistivat verkkoja ja perkasivat saalista ja myivät kaloja aikaisin aamusta, huoltoautot ajoivat aamuyöstä, päivällä rannalla kuljeksivat sekä turistit että paikalliset, jotkut uivatkin veneiden seassa. Illalla ja yöllä rannalla kuljeksivat nuorisojoukot.
Kalasatama on paikka, missä järjestetään karnevaalien aikaan Sardiinin hautajaiset. Mitäkö se on? Se on yksi karnevaalien merkillisistä jutuista ja siitä täytyy kertoa joskus karnevaaliotsakkeen alla.

Playa Jardin, se kuulu tumman vulkaanisen hiekan ranta, usein myrskyisä - en käynyt siellä uimassa.

Playa Jardinin kaktusistutuksia.

Taatelipalmu, tietääkseni Kanarin taateli.

Ja puu, jota en vielä tunne, täytyy opiskella.


Semana Santa, pääsiäinen, joka kesti viikon jokailtaisine kulkueineen, hiippalakit ihmetyttivät.

Puerton pikkukatuja portaineen.


Ja lopuksi Bel Air, jonne asettunen asumaan.

Jatkossa sitten kuvien laatu lienee enemmän kameran käyttäjästä kuin kamerasta kiinni...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti