perjantai 25. joulukuuta 2009

Aattona

Mennessäni ystävien luo jouluaaton päivälliselle näkymät olivat kesäiset ja päivä lämmin, +24 astetta.

Aterian alkupalat: kanarialaista juustoa, Serranon kinkkua, silliä (Suomesta tuotua) ja norjalaista lohta graavisuolassa. Kinkku ja lanttulaatikko lisäkkeineen seurasivat myöhemmin. Lanttuja täällä kasvattaa eräs suomalainen nainen, joka myös valmistaa laatikot tilausten mukaan.

Mutta kaikilla ei mene täälläkään hyvin. Lama on puraissut turismiin ja hotelleja suljetaan. Nämä työtä hotellityöntekijöille vaativat banderollit kuvasin kotimatkalla.

1 kommentti:

  1. hieno on joulupöytä ja paljon samaa syötävää kuin meilläkin täällä, taitaa olla vaan lämpötilassa suurin ero, koska täällä oli pakkasta aattona saman verran kuin siellä lämmintä.

    VastaaPoista