keskiviikko 2. syyskuuta 2009

Matkalaukkuja pakkaamaan

Tässä 090909 päivitetty matkalaukun pakkauskuva...


Aloittelin matkalaukkujen pakkaamista: yksi ruumaan, yksi käsipakaasi, käsilaukku, vyölaukku ja raahattava (lue: kannettava=läppäri). Aloitan ajoissa, sillä luulen, että joudun pakkaamaan laukut moneen kertaan, koska todennäköisesti tulen katumapäälle valinnoissani. Helpottavaa on se, että asunto on vuokrattu maan tavan mukaan täysin kalustettuna, liinavaatteineen, astioineen. Vain oma henkilökohtainen omaisuus on otettava mukaan. Mutta mitä on se tärkein?

Akvarellinappeja ja -paperia olen jo pakannut mukaan, ne ovat kevyitä ja hyvä ensiapu, jos maalaushalu yllättää. Tekisi mieli ottaa myös akryyli- tai öljyvärit, maalausteline, ja kaikki ne "aarteet", joita olen vuosien varrella kerännyt taidetarkoituksiin, mutta se on nyt mahdotonta.

1 kommentti:

  1. Venetsialaisia ei kukaan jaksanut järjestää, kun suunniteltu juhlapaikka oli jo purettu kaavoitetun omakotitaloalueen tieltä.

    Hyvää matkaa sinulle, tai ei kait voi sanoa "matkaa" jos kyse on oikeasta lähdöstä? Mistä sinut tulevaisuudessa saa kiinni? Täältä, FB:sta, puhelimesta? Ollaan naapurisaarella tammikuun kaksi ekaa viikkoa, eikä mahdotonta olisi hypätä sinne Teneriffalle (tai toisinpäin?)

    t.salla

    VastaaPoista